Pieczarki faszerowane otulone boczkiem

Pieczarki faszerowane otulone boczkiem

Pieczarki faszerowane otulone boczkiem

Przepis na : obiad

Pieczarki otulone boczkiem idealne na imprezkę. Szybka i smaczna przystawka ze składników łatwo dostępnych i nie drogich. Pyszne danie dla miłośników pieczarek. Serdecznie zapraszam. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Pieczarki otulone boczkiem – składniki: 10 dużych pieczarek 1 jajo ugotowane na twardo łyżka soku z cytryny 2 łyżki oleju rzepakowego pół łyżki bułki tartej pół płaskiej łyżki masła 10 plasterków boczku wędzonego surowego sól i pieprz do smaku (adsbygoogle = window.adsby... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Olcia gotuje!

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.