Pieczarki faszerowane otulone boczkiem

Pieczarki faszerowane otulone boczkiem

Pieczarki faszerowane otulone boczkiem

Przepis na : obiad

Pieczarki otulone boczkiem idealne na imprezkę. Szybka i smaczna przystawka ze składników łatwo dostępnych i nie drogich. Pyszne danie dla miłośników pieczarek. Serdecznie zapraszam. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Pieczarki otulone boczkiem – składniki: 10 dużych pieczarek 1 jajo ugotowane na twardo łyżka soku z cytryny 2 łyżki oleju rzepakowego pół łyżki bułki tartej pół płaskiej łyżki masła 10 plasterków boczku wędzonego surowego sól i pieprz do smaku (adsbygoogle = window.adsby... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Olcia gotuje!

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję