Ogórki konserwowe

Ogórki konserwowe

Ogórki konserwowe

Najlepszy sprawdzony przepis mojej mamy na ogórki konserwowe . Dzięki idealnej proporcji zalewy ogóreczki są kruchutkie i mega smaczne. Nie za kwaśne, nie za słodkie, po prostu idealne. Poznaj mój sprawdzony przepis. Zapraszam. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Ogórki konserwowe – Składniki : Składniki ogólne: ogórki gruntowe (dowolna ilość ,i im mniejsze tym ,smaczniejsze) gorczyca biała marchew ziele ang. liście laurowe cebula koper Zalewa : Na 6 szklanek wody: 1 szklanka octu 1,5 łyżki ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Olcia gotuje!

Warto przeczytać

Wszystko o przetworach – czyli jak pasteryzować słoiki a potem je przechowywa

Znany od bardzo dawna sposób pasteryzacji niektórych produktów w szczelnie zamkniętym szklanym słoiki jest najlepszym sposobem na przedłużenie ich czasu do spożycia.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.