Przepis na : obiad
Wypróbuj mój prosty przepis na bardzo smaczną i delikatną kapustę z koperkiem. Super pyszna i wyjątkowo prosta do zrobienia. Podawana na ciepło idealnie komponuje z daniem mięsnym jak i rybnym. Serdecznie polecam. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Młoda kapusta z koperkiem – składniki: 1 średnia główka młodej kapusty 2 czubate łyżki masła pół szklanki wody lub bulionu 1 łyżeczka cukru 3 mocno czubate łyżki posiekanego koperku 1 łyżka soku z cytryny sól i świeżo mielony czarny pieprz do sm... czytaj dalej...
Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Babka wielkanocna - wyobrażacie sobie bez niej święta? Chyba śmiało można rzec, że jest bardziej popularnym wypiekiem wielkanocnym niż mazurek.
Czytaj dalej...Sałatki stały się nieodłącznym elementem każdego menu. Jemy je na śniadanie, kolację, a czasami te treściwsze zastępują nam nawet obiad.
Czytaj dalej...