CYTRYNOWA BABKA PIASKOWA (keto, bez glutenu, redukcja)

CYTRYNOWA BABKA PIASKOWA (keto, bez glutenu, redukcja)

CYTRYNOWA BABKA PIASKOWA (keto, bez glutenu, redukcja)

Przepis na : deser

Oceń ten przepis Najlepsza cytrynowa babka piaskowa w wersji keto, bez cukru i glutenu! Pyszna, aromatyczna, niezwykle łatwa i zawsze się udaje! Zdecydowanie ten jakże popularny wielkanocny deser przygotowany według tego przepisu sprawdzi się także u osób będących na redukcji, a po podbiciu tłuszczu także na adaptacji. Znakomicie smakuje saute, ale może być też polana lukrem na bazie soku z cytryny i słodzika, oprószona pudrem z erytrolu lub oblana polewą z czekolady bez cukru, wliczając je do makro. Polec... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Ola la LCHF

Warto przeczytać

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.

Czytaj dalej...

Jajka faszerowane - najlepsze przepisy

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.

Czytaj dalej...

Niskokaloryczna dieta hiszpańska

Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.

Czytaj dalej...

Najlepsze przepisy na Święta

Wigilia już niedługo i wiele osób może po raz pierwszy zajęło się jej przygotowywaniem a nie jadą po prostu jak co roku do bliskich. O czym należy pamiętać i dlaczego?

Czytaj dalej...

Autor

Ola la LCHFOla la LCHF

Mam na imię Ola i od 2013 roku jestem fanką LCHF i ketozy, dzięki którym udało mi się schudnąć 25 kg oraz odzyskać zdrowie. Ola la LCHF to blog o odżywianiu wg modelu LCHF (low carb high fat). Znajdziecie tu zatem wszelkie informacje na temat diet wysokotłuszczowych i niskowęglowodanowych takich jak LCHF, ketogeniczna czy optymalna.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

babki, ciasto, babka cytrynowa, bezglutenowe, fit, ciasto cytrynowe, wielkanoc, ciasto bez pieczenia

Inne przepisy z Ola la LCHF

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.