Ser dojrzewający Buelles – przepis To ciekawy produkt regionalny z Hiszpanii , przepis dorwałam w internecie , tłumaczyłam translatorem , więc Wam publikuje wersję, tą według, której go zrobiłam z własnymi modyfikacjami . Smak jest taki jak u oryginału , wygląd też , więc można stwierdzić ,że się udało . Aczkolwiek tu, prosto nie było i na pewno nie tak szybko , znowu podejmę wyzwanie , żeby się z nim zmierzyć -choć smakowo , na pewno warto . Teraz o samym serze : Buelles jest znany jako Queso de la Ch... czytaj dalej...
Chemiczne dodatki do żywności potocznie nazywane „składnikami E” zostały dopuszczone do użytku przez instytucje Unii Europejskiej i są one uznawane za bezpieczne i dozwolone do użycia.
Czytaj dalej...Kilka wartościowych uwag odnośnie zdrowego odżywiania. Zmniejsz ilość spożywanych posiłków, ale zwiększ ich częstotliwość.
Czytaj dalej...