Przepis na : obiad
5 / 5 ( 49 votes ) Grillowana „Cukinia po Kaszubsku”, przetwory na zimę Grillowana cukinia jest pyszna, ale można się nią cieszyć tylko latem, tak więc wymyśliłam ten przepis, żeby wydłużyć okres radości i zamknęłam lato w słoikach. Zimą je otworzę i wypuszczę wspomnienia ciepłych, letnich nocy z grillem na talerze Pyszne, bez octu i nadaje się do wszystkiego, taka rzecz potrzebna pod ręką . Doskonała na kanapki, po podgrzaniu jest świetną przystawką lub daniem głównym. Może być także użyta do zapi... czytaj dalej...
Święto Halloween pojawiło się w naszym kraju w latach 90-tych, jednak dopiero od kilku lat cieszy się sporą popularnością.
Czytaj dalej...Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...Nie ma nic lepszego na każdej domowej imprezie, jak szybkie przekąski. Minimum wysiłku, a maximum smaku, to główna ich zaleta.
Czytaj dalej...