Schab po góralsku

Schab po góralsku

Schab po góralsku

Schab po góralsku to mięso zapiekane z kapustą kiszoną, a wszystko pod pierzynką ze śmietany. Rewelacyjne w smaku. Można podać z ziemniakami, frytkami, kluskami. Jest to pomysł na szybki obiad i alternatywa dla tradycyjnego schabowego. Nie, nie :) Tradycyjny schabowy też jest smaczny, uwielbiam go. Tutaj znajdziecie przepis na schab zapiekany z ajvarem  . Składniki 1 kg kapusty kiszonej 700 g schabu bez kości 250 ml śmietany 18% 2 łyżki mąki 2 łyżki masła klarowanego sól pieprz Kapustę kiszoną włożyć do ga... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu O kuchni z uczuciem

Autor

smak i uczucie

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

kapustą, schab, kapusta kiszona, kluski, frytki, mięso, kotlet, schabowe, kotlety, obiad na szybko, obiad, ziemniaki, szybki obiad, zapiekanka z mięsem , zapiekanki, zapiekanka, pomysł na obiad, kotlet z kapusty, ziemniaki na obiad, schab gotowany, ziemniaki zapiekane, mięsa pieczone, mięso na obiad, zapiekanka z ziemniakami, bez pieczenia, pieczone ziemniaki

Inne przepisy z O kuchni z uczuciem

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.