Kociołek prowansalski

Kociołek prowansalski

Kociołek prowansalski

Dania jednogarnkowe lubię przygotowywać, podobnie jak zapiekanki. Mało pracy, mało zmywania, a jedzonko pyszne.  Zrobiłam tego tak dużo, że będziemy jeść dwa dni. Ale to ma swoje zalety, bo będę miała więcej czasu na inne rzeczy. Na blogu znajdziecie również inne dania jednogarnkowe tutaj Tak czekam na słoneczko i ciepłe dni, a tu zimno i pochmurno. Może wiecie, kiedy do nas zawita wiosna? Składniki 4 udka indycze bez kości i skóry 250 g pieczarek 2 gałązki selera naciowego kawałek selera 1 pietruszka 1 pa... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu O kuchni z uczuciem

Autor

smak i uczucie

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

danie jednogarnkowe, udka , mięso, seler, sosy, seler naciowy, marchewka, do pracy, zapiekanki, pieczarki, zapiekanka, mięso duszone, zapiekanka z mięsem , sos chilli, pieczarki w sosie, dania bez mięsa

Inne przepisy z O kuchni z uczuciem

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.