Fasolka szparagowa. Bezglutenowa i zdrowa

Fasolka szparagowa. Bezglutenowa i zdrowa

Fasolka szparagowa. Bezglutenowa i zdrowa

Fasolka szparagowa Składniki: fasolka szparagowa płatki jaglane płatki z amarantusa nasiona słonecznika oliwa z oliwek sól olej lniany Fasolkę gotujemy do miękkości. Na patelni rozgrzewamy oliwę z oliwek, dodajemy płatki, słonecznik, sól i na koniec fasolkę. Fasolkę nakładamy na talerze i dodajemy olej lniany. Warto pamiętać, że olej lniany spożywamy tylko na zimno! czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu nietadieta

Autor

Monika K

Zdrowa dieta to moja pasja. Przekonałam się, że dzięki odpowiedniej diecie można wyeliminować wiele problemów zdrowotnych. A juz na pewno poprawić komfort życia. Zachęcam wszystkich do gotowania bez sztucznych barwników, konserwantów oraz ulepszaczy smaku.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

fasolka, fasolka szparagowa, słonecznik

Inne przepisy z nietadieta

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję