Ciasteczka ryżowo-jaglane Składniki: 1 szklanka mąki ryżowej pół szklanki płatków jaglanych 1 banan 1 łyżeczka proszku do pieczenia 2 łyżki zmielonego siemienia lnianego 3/4 szklanki mleka ryżowego 2 łyżki masła kokosowego 3 łyżki miodu Siemie lniane zalałam niewielką ilością wrzątku, tak by utworzyło tzw. gluta. Banana obrałam i rozgniotłam widelcem. Masło kokosowe podgrzałam. Do miski wsypałam mąkę, płatki jaglane, proszek do pieczenia, dodałam banana, siemie lniane, masło kokosowe, mleko ryżowe i miód. Ws... czytaj dalej...
Zdrowa dieta to moja pasja. Przekonałam się, że dzięki odpowiedniej diecie można wyeliminować wiele problemów zdrowotnych. A juz na pewno poprawić komfort życia. Zachęcam wszystkich do gotowania bez sztucznych barwników, konserwantów oraz ulepszaczy smaku.