ĆWIARTKI KURCZAKA PIECZONE W PIWIE

ĆWIARTKI KURCZAKA PIECZONE W PIWIE

ĆWIARTKI KURCZAKA PIECZONE W PIWIE

    Kurczak marynowany w piwie świetnie się sprawdzi podczas wieczornej imprezy, jak również niedzielnego obiadu. Dodatek miodu sprawia, że mięsko super się rumieni. Polecam a będzie to Wasz ulubiony przepis. Mogą to być same pałki, bądź jak u mnie ćwiartki przedzielone na pół. Składniki : 4 ćwiartki kurczaka 4 ząbki czosnku  2 łyżki miodu 1/2 łyżeczki chili  1/2 łyżeczki pieprzu 1 łyżeczka ulubionej przyprawy do drobiu najlepiej pikantnej  1łyżeczka majeranku   2-3 łyżki keczupu  1/2 ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Niespełnione zdolności kulinarne

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.