Pasta jajeczna z awokado

Pasta jajeczna z awokado

Pasta jajeczna z awokado

Przepis na : śniadanie

Awokado z jajkiem to idealny, prosty i pyszny przepis na super dzień. Delikatna w smaku, z nutą ostrości od papryki i czosnku, to idealna propozycja na zdrowe śniadanie, kolację lub przekąskę! Pasta z awokado i jajkiem dlaczego warto? Awokado to prawdziwy superfood ! Jest bogate w zdrowe tłuszcze , które wspierają serce i mózg, a także witaminy z grupy B, E i K. Jajka dostarczają białka i składników odżywczych, które dodają energii na cały dzień. Pasta ta jest idealna dla tych, którzy chcą zadbać o zdrowie... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu NiePieprz.pl

Warto przeczytać

Jajka faszerowane - najlepsze przepisy

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.

Czytaj dalej...

Jak łatwo i szybko obrać jajka ze skorupki?

Wydawać się może, że każdy potrafi ugotować jajko na twardo i potem je obrać. Niestety najwięcej problemów jest z tą drugą czynnością.

Czytaj dalej...

Jak sprawdzić czy jajka są świeże?

Jajka są dosyć bardzo popularnym składnikiem wielu potraw. Wykorzystuje się je przy pieczeniu ciasta, robieniu sosów, placków ziemniaczanych, majonezu, jajecznicy itd

Czytaj dalej...

Dlaczego warto jeść jajka?

Jajka są bardzo popularne w kuchni ze względu na smak i ilość zastosowań.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.