Przepis na : obiad
Gołąbki bez mięsa, z farszem z kaszy gryczanej i grzybów. Pyszna propozycja zarówno na świąteczny stół, jak i na co dzień Składniki: 1 główka kapusty włoskiej 2 woreczki kaszy gryczanej 3 garście suszonych grzybów leśnych 2 średniej wielkości cebule 1 jajko sól, pieprz do smaku Sos: woda z namoczonych grzybów 100ml śmietanki 30% 100ml wody łyżka mąki pszennej sól, pieprz, cukier i sok z cytryny do smaku Przygotowanie: Suszone grzyby zalewamy 400ml gorącej wody, odstawiamy na minimum 2 godziny. Z kapusty odryw... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Nie ma nic lepszego na każdej domowej imprezie, jak szybkie przekąski. Minimum wysiłku, a maximum smaku, to główna ich zaleta.
Czytaj dalej...Święta Bożego Narodzeniu tuż tuż.. Tak więc większość z nas zastanawia się co przygotować na świąteczne menu.
Czytaj dalej...