Zapiekane kluski śląskie w sosie pomidorowym

Zapiekane kluski śląskie w sosie pomidorowym

Zapiekane kluski śląskie w sosie pomidorowym

Zapiekane kluski śląskie w sosie pomidorowym niczym nie ustępują włoskim gniocchi. A może są nawet lepsze. Czas : 20 minut Poziom trudności: Łatwe Liczba porcji: 2 Zapiekane kluski śląskie w sosie są przykładem na to, jak w nietypowy sposób wykorzystać tradycyjne, polskie produkty. Kluski można zjeść z samym masłem i też będą pyszne, ale zdrowsze i ciekawsze w smaku będą wtedy, gdy zapieczesz je w sosie pomidorowym. Zapiekane kluski śląskie w sosie pomidorowym możesz zrobić na dwa sposoby: z gotowców, lub wł... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Niedzielny kucharz

Autor

Agnieszka Jablonska-TwarógAgnieszka Jablonska-Twaróg

Hej! Jesteśmy Agnieszka i Eugeniusz. Połączyła nas miłość do jedzenia (Eugeniusz kocha gotować, a ja smacznie zjeść ;)) Naszą specjalnością jest planowanie posiłków na tydzień. Zapraszamy Cię do wspólnego ekonomicznego i sprytnego gotowania – jedz smacznie, zdrowo, nie marnuj czasu, jedzenia i pieniędzy.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

kluski, tarta, zapiekanka, zapiekanki

Inne przepisy z Niedzielny kucharz

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.