Ketchup z cukinii

Ketchup z cukinii

Ketchup z cukinii

Ketchup z cukinii spróbowaliśmy po raz pierwszy rok temu u naszej Cioci Stasi, bardzo nam wtedy posmakował i zachwycił pomysł na wykorzystanie cukinii. Skorzystaliśmy z niego w tym roku i na naszej półeczce z przetworami na zimę ketchup z cukinii stanął obok ketchupu z papryki . Jeszcze nie rozpoczął się jesienno-zimowy czas, a my zjedliśmy po słoiczku każdego ketchupu, co świadczyć może o ich wyjątkowych walorach smakowych. Udostępnij Ketchup z cukinii – składniki 2 kg cukinii 400 g koncentratu pomi... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu niecodziennikpary

Warto przeczytać

Wszystko o przetworach – czyli jak pasteryzować słoiki a potem je przechowywa

Znany od bardzo dawna sposób pasteryzacji niektórych produktów w szczelnie zamkniętym szklanym słoiki jest najlepszym sposobem na przedłużenie ich czasu do spożycia.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.