Cukiniowe babeczki bez jajek, mleka i masła

Cukiniowe babeczki bez jajek, mleka i masła

Cukiniowe babeczki bez jajek, mleka i masła

Odwzorowane na czekoladowym cieście bez jajek, mleka i masła , które znacie już doskonale! Fajny składnik w postaci cukinii, niewyczuwalny, choć nadający babeczkom trochę zdrowego akcentu. Ile potrzeba czasu? Zaledwie 30 minut. Już po pół godzince będziecie mogli delektować się smakiem tych oryginalnych łakoci. Ja swoje posypałam cukrem pudrem. Jeśli wolicie czekoladową polewę lub lukier... nic nie stoi na przeszkodzie ;). Składniki: (na ok. 12 sztuk) Ciasto: 1/2 cukinii 3/4 szkl wody 1/4 szkl oleju ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Nastoletnie Wypiekanie

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.