Przepis na : deser
Słodko, ale bez cukru, bez glutenu i bez wyrzutów sumienia, czyli pyszna tarta na kruchym bezglutenowym spodzie z masłem orzechowym i kremem daktylowym. To jedno z moich ulubionych połączeń smakowych, gdy słodkie przeplata się ze słonym. Tym razem nawet mój Smakosz, który zdecydowanie preferuje ciasta z kilogramami cukru, sam sobie, własnoręcznie kroił i nakładał kolejne kawałki. Czasem jednak warto spróbować czegoś innego :) Tarta bezglutenowa z masłem orzechowym i kremem daktylowym Składniki: Spód: 1) ...
Przepisów jest bardzo wiele, w każdym domu króluje inne ciasto. Chciałabym przedstawić wam przepis na ciasto, które bardzo często nazywa się Trzy szklanki. Ciasto jest bardzo proste i pyszne, a przepis prosty, nawet amator cukierniczy sobie z nim poradzi.
Czytaj dalej...Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...Dieta Pegan inaczej Paleo-Vegan powstała z połączenia wegańskich zwyczajów i diety paleo, która opiera się na jedzeniu mięsa i ryb. Na czym to polega?
Czytaj dalej...