Dyniowe fusilli z cebulą i parmezanem

Dyniowe fusilli z cebulą i parmezanem

Dyniowe fusilli z cebulą i parmezanem

Tym razem dyniowa propozycja obiadowa :) Bezmięsna, ale pyszna i sycąca. Do tego prosta i szybka. W sam raz kiedy mamy ochotę na ekspresowy, ciepły posiłek. Makaron z dyniowym sosem ma kremową konsystencję, łagodną w smaku. Parmezan odgrywa tu dużą rolę, bowiem nadaje daniu bardziej zdecydowany charakter. Szafran z kolei wzmacnia piękny kolor :) W przepisie użyłam makaronu fusilli, czyli świderów, ale możecie zastąpić go innym, dowolnym makaronem jaki akurat macie pod ręką (np. farfalle, rigatoni, penne). Skł... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu MyCookBook.pl

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.