Pasztet z wątróbki drobiowej bez pieczenia

Pasztet z wątróbki drobiowej bez pieczenia

Pasztet z wątróbki drobiowej bez pieczenia

Przepis na : kolacja

Łatwy w przygotowaniu i przepyszny pasztet gotowy do spożycia od razu po zrobieniu. Przepis leżał dosyć długo w jednym z segregatorów z przepisami w kuchni na półce i w końcu nadszedł czas by go zrobić. Składniki: 500g wątróbki drobiowej 4 marchewki ugotowane 1 cebula 3 łyżki majonezu sół, pieprz, majeranek do smaku oliwa z oliwek Przygotowanie: 1. Wątróbkę oczyścić z błon i żyłek, umyć, zamoczyć w mleku na kilka minut, a następnie osuszyć. 2. Cebulę pokroić w kostkę i podsmażyć na oliwie z oliwek, dodać osuszoną ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Motylkowa Kuchnia

Autor

Anna WojtkowiakAnna Wojtkowiak

Witam!
Jestem z natury spokojną dziewczyną, lubiącą piec różne słodkości i zbierać przepisy z zamysłem wykorzystania ich w późniejszym czasie. ;)

Pozdrawiam
Ania

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

majonez, pasztet, wątróbka drobiowa, gotowana marchewka, mielone, przystawki, kolacja

Inne przepisy z Motylkowa Kuchnia

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.