Dzieci sobie smacznie spały i piękne sny miały. Kiedy rano wstały to czekoladę Terravita od razu chciały. Zaczęły mi opowiadać o tym, jak ją kawałek po kawałeczku zjadały i soczyście się przy tym oblizywały, a że w kuchni czasem czaruję, nowych smaków poszukuję, to przyszedł mi do głowy pomysł znakomity przy użyciu gorzkiej czekolady Terravity. Dziesieć wafelków do lodów rozpuszczoną czekoladą 70% cacao wysmarowałam, krawędzie w niej zamaczałam, następnie posypki kolorowe do niej przykleiłam, a ... czytaj dalej...
Kuchnia to moje miejsce gdzie smaków poszukuję, łączę produkty, z nich dania przygotowuję. Przepisy na kartkach papieru zapisuję, a dania fotografuję. Jestem kulinarną amatorką, ale smakową „doktorką”. Badam smakiem wszystkie składniki i nie chwaląc się naprawdę powstają z nich smakołyki.