Pana cotta z galaretką z polskich owoców

Pana cotta z galaretką z polskich owoców

Pana cotta z galaretką z polskich owoców

Przepis na : deser

Pana cotta to deser który bardzo szybko się przygotowuje, nie co dłużej się na smakowanie jej oczekuje.  Jest słodka, delikatnie kremowa, a z połączeniem lekko kwaśnych owoców wyjątkowa.  Można je w dowolnych pucharkach przygotować i swoich gości oczarować.  Tak niewiele składników, do jej przygotowania potrzebujemy, podgrzewamy, mieszamy, rozlewamy, studzimy i już sobie jemy.  Matka Natura mrożonymi owcami cały rok nas obdarowuje, dzięki temu cudowny smak wiosny, lata nawet zimą, jesienią... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Moniki Smakołyki

Autor

Monika LMonika L

Kuchnia to moje miejsce gdzie smaków poszukuję, łączę produkty, z nich dania przygotowuję. Przepisy na kartkach papieru zapisuję, a dania fotografuję. Jestem kulinarną amatorką, ale smakową „doktorką”. Badam smakiem wszystkie składniki i nie chwaląc się naprawdę powstają z nich smakołyki.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

galaretka, deser, desery, truskawka, mielone, wiśnia, maliny, truskawki, mus truskawkowy, deser z malinami

Inne przepisy z Moniki Smakołyki

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.