Wiosenna sałatka do obiadu i grilla

Wiosenna sałatka do obiadu i grilla

Wiosenna sałatka do obiadu i grilla

Przepis na : obiad

W warzywniaku wysyp rzodkiewek. Ta ze słoika jakoś nie bardzo przypadała nam do gustu więc zjadamy po prostu na świeżo. Rzodkiewka trafia do kanapek, do sałatek i do surówek. I właśnie dzisiaj taka propozycja szybkiej sałatki do obiadu czy grilla. Moja wersja skropiona jest olejem ale można także połączyć ją z jogurtem lub śmietaną. składniki: 2 średnie długie ogórki ok 400 g ok 350 g rzodkiewek garść posiekanego koperku 200 g sera sałatkowego lub fety olej z pestek winogron do skropienia świeżo zmielony pieprz Og... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Monia miesza i gotuje

Warto przeczytać

Mity. Dlaczego nie łączyć pomidora z ogórkiem?

Większość ludzi ślepo wierzy w mity gdzieś tam zasłyszane, a nie skupia się nad ich sensem. Postaramy się odpowiedzieć jak to jest z ogórkiem i pomidorem, łączyć czy nie?

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.