Gulasz z indyka z fasolką i marchewką

Gulasz z indyka z fasolką i marchewką

Gulasz z indyka z fasolką i marchewką

Kupiłam udźce z indyka. Najczęściej mięso to przeznaczam do mielenia zamiennie z łopatką wieprzową. Tym razem jednak mięsko pokroiłam w kostkę i zrobiłam taki gulasz czy potrawkę, nawet nie wiem jak nazwać, z dodatkiem marchewki i fasolki.  Bardzo smaczne i proste danie a mięso z udźca w kawałkach również bardzo szybko się robi. składniki: 800 g mięsa z udźca indyka (bez kości i skóry) 2 marchewki (ok 200g) 300 g fasolki szparagowej 1 duża cebula sól, pieprz 1 łyżeczka słodkiej papryki 2 garście posiekanej ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Monia miesza i gotuje

Warto przeczytać

Dieta oczyszczająca warzywno-owocowa dr Dąbrowskiej

Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.