Ryba w cieście naleśnikowym z ziołami

Ryba w cieście naleśnikowym z ziołami

Ryba w cieście naleśnikowym z ziołami

Ryby-kocham je jeść:) Już mojej 1,5 rocznej córeczce przyrządzam na parze:) Ten przepis, który proponuję jest dla wszystkich:) 1,5 kg fileta (wg uznania) u mnie przyjęła się Tilapia. Zioła do ryb, przyprawa do ryb, zioła prowansalskie. Taką mieszankę mieszam z 3 łyżkami oleju i namaszczam rybkę. Najlepiej przykryć folią aluminiową i włożyć do lodówki na ok 2 godz żeby przesiąkło. Składniki na ciasto naleśnikowe: - 2 szkl. mąki - 1 szkl. mleka - 1 szkl. wody gazowanej - szczypta soli Ciasto musi być gęste, l... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Moje Słodkie Piekiełko

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.