Pasztet mięsny mieszany.

Pasztet mięsny mieszany.

Pasztet mięsny mieszany.

Przepis na : obiad

Składniki: 400 g karkówki 400 g piersi z indyka 500 g wątroby wołowej 50 g suszonych grzybów 2 cebule 3 jajka 3 czerstwe bułki gałka muszkatołowa, papryka ostra mielona, pieprz, sól, czosnek granulowany Bułki moczymy. Karkówkę i pierś z indyka płuczemy, kroimy na kawałki i gotujemy, kiedy już nam się mięso zagotuje dodajemy pokrojoną wątrobę, cebulę i grzyby - gotujemy do momentu aż wszystko zmięknie. Po ugotowaniu wyciągamy mięso, grzyby i cebulę i mielimy razem z odciśniętymi bułkami w maszynce do mięsa.... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Moje-pitraszenie

Autor

Cath

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

grzyby, bułki, mielone, mięso, piersi, karkówka, pierś, indyk, pierś z indyka, papryka, przekąski, obiad, mięso mielone, karkówka w cebuli, karkówka na obiad, mięsa pieczone, pieczeń z mięsa mielonego, pieczona karkówka, karkówka pieczona, mięso na obiad

Inne przepisy z Moje-pitraszenie

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.