Zupa z groszku, ale nie tego z puszki, musi być mrożony, tylko wówczas zupa ma piękny kolor. Przepis pochodzi z książki z serii Z kuchennej półeczki – Zupy Carole Clements. Zupa jest pożywna i bardzo syta, polecam na letnie jak i jesienne dni. Jako dodatek podałam jajo na twardo. Zupa z estragonem i zielonym groszkiem. ROZWIŃ I CZYTAJ DALEJ..... czytaj dalej...
Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.
Czytaj dalej...Gotuje bo lubię, pieke bo kocham to robić i bawie sie tym doskonale.Zapraszam do odwiedzania mojego bloga Moje Małe Czarowanie.