Przepis na : deser
Kruche, bezglutenowe ciasto kruche, rozpływa się w ustach. Powidła śliwkowe idealnie się tutaj nadają, sama słodycz z dojrzałych śliwek. Ciasto można dosłodzić lub nie, wybór należy do pieczącego. Przepis na tę cudną tartę znalazłam na blogu FiK. Może warto upiec na świąteczny stół? Tarta z powidłami. CZYTAJ DALEJ
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...Babka wielkanocna - wyobrażacie sobie bez niej święta? Chyba śmiało można rzec, że jest bardziej popularnym wypiekiem wielkanocnym niż mazurek.
Czytaj dalej...Gotuje bo lubię, pieke bo kocham to robić i bawie sie tym doskonale.Zapraszam do odwiedzania mojego bloga Moje Małe Czarowanie.