Smażone kanie w octowej zalewie

Smażone kanie w octowej zalewie

Smażone kanie w octowej zalewie

Jak już wszyscy wiedzą kanie w tym roku bardzo obficie obrodziły. Trzeba je jakoś wykorzystać bo smaczne są bardzo. Ponieważ miałam ich bardzo dużo dlatego kilka ciekawych potraw wymyśliłam. Między innymi te octowe kanie w zalewie, polecam bo są bardzo dobre. Smażone kanie w octowej zalewie. ROZWIŃ I CZYTAJ DALEJ..... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Moje Małe Czarowanie

Warto przeczytać

Jak najlepiej dobrać przyprawy do mięsa?

Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.

Czytaj dalej...

Wszystko o przetworach – czyli jak pasteryzować słoiki a potem je przechowywa

Znany od bardzo dawna sposób pasteryzacji niektórych produktów w szczelnie zamkniętym szklanym słoiki jest najlepszym sposobem na przedłużenie ich czasu do spożycia.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.