Przepis na : śniadanie
Lemon curd uwielbiałam zawsze a rabarbarowego nigdy wcześniej nie robiłam. Teraz nadrabiam i zawsze już będę go robiła, chociażby aby zajadać go ze słoika bez specjalnego przeznaczenia. Jest kremowy, delikatny, idealny do placuszków, naleśników, ciast i tortów. Zróbcie sobie, polecam. Przepis znalazłam u Doroty z Moje Wypieki. Rabarbarowy curd. CZYTAJ DALEJ
Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Nastała już jesień, więc nasz organizm musi walczyć z bakteriami i wirusami wywołującymi przeziębienia lub grypę.
Czytaj dalej...Owoce cytrusowe dzięki skutecznemu wypełnianiu naszego żołądka i sprawiając, że chcemy mniej jeść powodują, że dzięki diecie opierającej się na grejpfrutach możemy schudnąć aż 4 kg w 2 tygodnie!
Czytaj dalej...Gotuje bo lubię, pieke bo kocham to robić i bawie sie tym doskonale.Zapraszam do odwiedzania mojego bloga Moje Małe Czarowanie.