Pierożki shumai z boczkiem i krewetkami

Pierożki shumai z boczkiem i krewetkami

Malutkie japońskie pierożki shumai wyglądają jak kwiatuszki a smakują wybornie. Pierożków się nie gotuje w wodzie tylko na parze. Trochę z nimi zabawy ale zapewniam że warto je sobie przygotować. Są mega smakowite i znikają szybciutko z talerzy. Polecam gorąco i zapraszam do stołu. Japońskie pierożki shumai. CZYTAJ DALEJ

Czytaj dalej na blogu Moje Małe Czarowanie

Warto przeczytać

Jak najlepiej dobrać przyprawy do mięsa?

Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.

Czytaj dalej...

Zdrowe odżywianie - zdrowe warzywa

Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!

Czytaj dalej...

Autor

DoowaDoowa

Gotuje bo lubię, pieke bo kocham to robić i bawie sie tym doskonale.Zapraszam do odwiedzania mojego bloga Moje Małe Czarowanie.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

krewetki, pierogi, kiełbasa, dania mięsne

Inne przepisy z Moje Małe Czarowanie

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.