Pierożki shumai z boczkiem i krewetkami

Pierożki shumai z boczkiem i krewetkami

Malutkie japońskie pierożki shumai wyglądają jak kwiatuszki a smakują wybornie. Pierożków się nie gotuje w wodzie tylko na parze. Trochę z nimi zabawy ale zapewniam że warto je sobie przygotować. Są mega smakowite i znikają szybciutko z talerzy. Polecam gorąco i zapraszam do stołu. Japońskie pierożki shumai. CZYTAJ DALEJ

Czytaj dalej na blogu Moje Małe Czarowanie

Warto przeczytać

Jak najlepiej dobrać przyprawy do mięsa?

Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.

Czytaj dalej...

Zdrowe odżywianie - zdrowe warzywa

Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.