Pasta Masala Vindaloo

Pasta Masala Vindaloo

Pasta Masala Vindaloo

Pasta Masala Vindaloo potrzebna mi będzie do przygotowania mięsa Pork Vindaloo - hinduskiej potrawy rodem z Australii. Przepis znalazłam w książce Roberta Makłowicza "Fuzja Smaków". Pasta jest mega aromatyczna i pyszna, ostra i dozować ją należy po trochu uzyskują upragniony smak. Polecam gorąco. Pasta Masala Vindaloo. ROZWIŃ I CZYTAJ DALEJ..... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Moje Małe Czarowanie

Warto przeczytać

Zdrowe odżywianie - zdrowe warzywa

Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję