Pappardelle z prawdziwkami, czosnkiem, cebulą po włosku

Pappardelle z prawdziwkami, czosnkiem, cebulą po włosku

Pappardelle z prawdziwkami, czosnkiem, cebulą po włosku

Dzięki uprzejmości pewnej Ewy z grupy Grzybiarze na Fb zrobiłam to danie włoskie bo ponoć Włosi się nim zajadają. Wcale się nie dziwię bo my też się zajadaliśmy. Miałam 4 piękne prawdziwki, nie wiedziałam co z nich zrobić, Ewa poradziła i dzięki jej za to. Sekret dania według mnie leży w mielonym pieprzu który zakańcza danie, spróbujcie bo warto. Pappardelle z prawdziwkami, czosnkiem, cebulą po włosku. ROZWIŃ I CZYTAJ DALEJ..... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Moje Małe Czarowanie

Warto przeczytać

Najlepsza dieta na zimę

Nasza dieta podczas zimy powinna skupiać się nie tylko na tym, by zrzucić zbędne kilogramy, lecz także utrzymać odpowiednią odporność organizmu.

Czytaj dalej...

Jak najlepiej dobrać przyprawy do mięsa?

Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.

Czytaj dalej...

Skuteczne domowe syropy na przeziębienie

Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.

Czytaj dalej...

Dieta Montignaca

Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.

Czytaj dalej...

Autor

DoowaDoowa

Gotuje bo lubię, pieke bo kocham to robić i bawie sie tym doskonale.Zapraszam do odwiedzania mojego bloga Moje Małe Czarowanie.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

mielone, grzyby, makarony, makaron, czosnek w ziołach, dania z makaronem

Inne przepisy z Moje Małe Czarowanie

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.