Miałam czerwoną kapustę która leżała już kilka dni i oczekiwała chyba na to danie bo teraz po jego zjedzeniu powiem Wam, pyszne było. Fasolę gotowałam sama , jednak można użyć też tej z puszki ale może się Wam rozpaść. Smakuje wybornie jako samodzielne danie. Polecam gorąco i zapraszam do stołu. CZYTAJ DALEJ czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.
Czytaj dalej...Gotuje bo lubię, pieke bo kocham to robić i bawie sie tym doskonale.Zapraszam do odwiedzania mojego bloga Moje Małe Czarowanie.