Chleb na zakwasie pszennym z pomidorami i ognistą przyprawą

Chleb na zakwasie pszennym z pomidorami i ognistą przyprawą

Chleb na zakwasie pszennym z pomidorami i ognistą przyprawą

Mój zakwas pszenny ma na imię "Franek" i właśnie skończył 1,5 roku. Dla zakwasu to niewiele bo w wykwalifikowanych piekarniach zakwasy żyją nawet i 100 lat ale ja dbam o mój zakwas aby zawsze był gotowy do użycia i z czasem i on nabierze "mocy". Co nie oznacza jednak że chleb wychodzi zły, jest pyszny tylko dłużej rośnie. Jak zrobić swojego "Franka" czyli zakwas pszenny znajdziecie tutaj [ klik ] a teraz zapraszam na chleb pyszny i zdrowy. Chleb na zakwasie pszennym z pomidorami i o... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Moje Małe Czarowanie

Warto przeczytać

Dieta oczyszczająca warzywno-owocowa dr Dąbrowskiej

Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.

Czytaj dalej...

Autor

DoowaDoowa

Gotuje bo lubię, pieke bo kocham to robić i bawie sie tym doskonale.Zapraszam do odwiedzania mojego bloga Moje Małe Czarowanie.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

chleb, chleb na zakwasie, chleb na drożdżach , chleb z ziarnami

Inne przepisy z Moje Małe Czarowanie

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.