Przepis na : śniadanie
Dziś przedstawiam wypiek który poczyniliśmy z blogerami w ramach czerwcowej Piekarni Amber. Chleb mediolański jest prosty w wykonaniu i wypiekaniu, jest pyszny z mięciutkim, sprężystym wnętrzem i chrupiącą skórką. Za oknem piękne lato a mnie to wcale nie przeszkadzało włączyć piekarnik wraz z kamieniem, warto było. Przepis pochodzi z bloga marcelpaa.com Pozdrawiam i dziękuję wszystkim współpieczącym. Polecam gorąco i zapraszam do stołu. Chleb mediolański. CZYTAJ DALEJ czytaj dalej...
Właściwości miodu zależą od tego jakiego on jest pochodzenia. Pszczeli jest bakteriobójczy i antyseptyczne. Mimo tego ożywia mózg i korzystnie wpływa na pracę układu krwionośnego.
Czytaj dalej...Gotuje bo lubię, pieke bo kocham to robić i bawie sie tym doskonale.Zapraszam do odwiedzania mojego bloga Moje Małe Czarowanie.