Przepis na : deser
Nie ma osoby która nie lubiłaby tych małych chrupiących ciasteczek. Robi się je prosto i nie potrzeba specjalnych umiejętności aby je wykonać. Nawet jak nie posiadacie rękawa cukierniczego to zwykła torebka foliowa wystarczy, nakładamy masę do torebki, odcinamy różek i wyciskamy na blaszkę. Białek w mojej zamrażarce zawsze pod dostatkiem więc rozmroziłam 6 i bezy powstały. Zachęcam do suszenia. Bezy miętowe. ROZWIŃ I CZYTAJ DALEJ..... czytaj dalej...
Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Barwienie niektórych rzeczy pomaga w wychowywaniu dzieci. Dzięki kolorom, zapamiętują one niektóre rzeczy łatwiej. Jakich barwników powinno się używać w domu?
Czytaj dalej...Gotuje bo lubię, pieke bo kocham to robić i bawie sie tym doskonale.Zapraszam do odwiedzania mojego bloga Moje Małe Czarowanie.