Przepis na : śniadanie
Surówka z kapusty pekińskiej mogę jeść o każdej porze dnia i nocy, solo lub jako dodatek. Uwielbiam ją, to taki mój smak z dzieciństwa, tylko, że mama robiła taką z młodej kapusty - też super! Surówka z kapusty pekińskiej / 4-6 porcji Składniki: 1 średnia kapusta pekińska 3 marchewki jogurt naturalny 400 g 2 - 4 łyżeczki cukru sól do smaku Przygotowanie: Kapustę kroimy, ale nie za drobno, aby były wyczuwalne kawałki. Marchewki obieramy, ścieramy na tarce na dużych oczkach. Warzywa przekładamy do mis... czytaj dalej...
Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Dieta odmładzająca dr Gayelorda Hausera to dieta przede wszystkim oparta na sokach ze świeżych warzyw oraz owoców.
Czytaj dalej...Mistrzyni kuchni 2010 w dwutygodniku "Przyjaciółka" blogerka kulinarna, miłośniczka wszystkiego co włoskie, a zwłaszcza jedzenia!