KOMPOT Z RABARBARU - przepis na pełen smaku, aromatyczny kompot

9
  • KOMPOT Z RABARBARU - przepis na pełen smaku, aromatyczny kompot
  • KOMPOT Z RABARBARU - przepis na pełen smaku, aromatyczny kompot

    Kompot z rabarbaru. Prosty, wypróbowany przepis na aromatyczny kompot z rabarbaru.       Wczesną wiosną, w maju i z początkiem czerwca, rabarbar wypuszcza dużo mięsistych łodyg. Można z nich ugotować smaczny kompot do obiadu, zbliżony smakiem do kompotu z agrestu. Po ugotowaniu, do kompotu z rabarbaru można wrzucić kilka truskawek, dzięki temu kompot nabierze pięknego różowego koloru i będzie jeszcze smaczniejszy. Kompot z rabarbaru świetnie smakuje mocno schłodzony, dla poprawy smaku można dodać ... Czytaj dalej na blogu Moja Książka Kucharska


    Tematycznie do tego przepisu

    Inne przepisy z Moja Książka Kucharska

    Dodaj komentarz