Kompot z agrestu. Kompot z agrestu na 4 słoiki 1,0 litra 1kg agrestu truskawki Syrop cukrowy: 2 litry wody 0,5kg cukru Kompot z agrestu na zimę Krok 1. Agrest oczyścić, umyć i osuszyć. Do czystych i wyparzonych słoików włożyć agrest do mniej więcej 1/2 wysokości słoika, następnie dopełnić truskawkami do 3/4 wysokości. Krok 2. Z wody i cukru ugotować syrop. Gorącym syropem zalać agrest i truskawki w słoikach, natychmiast zakręcić i odstawić do góry dnem. Gdy kompot z agrestu całkowicie ostygnie, przenieść w such... czytaj dalej...
Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...To, że zdrowa dieta powinna być bogata w duże ilości warzyw i owoców każdy z nas wie, lecz gdy nie jesteśmy specjalistami od zdrowia często nie mamy pojęcia, których produktów nie powinno się ze sobą łączyć.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Dieta odmładzająca dr Gayelorda Hausera to dieta przede wszystkim oparta na sokach ze świeżych warzyw oraz owoców.
Czytaj dalej...