Tatar z łososia i awokado

Tatar z łososia i awokado

Tatar z łososia i awokado

Składniki: 200 g łososia wędzonego 1 awokado zielony ogórek koperek kawałek startego imbiru sok z połowy limonki sól, pieprz 1 łyżka oleju rzepakowego Łososia posiekać w drobną kosteczkę, posypać świeżo zmielonym pieprzem. Awokado przekroić na pół, wyjąć pestkę a miąższ pokroić w kosteczkę. Doprawić solą, pieprzem oraz sokiem z limonki. Starty imbir wymieszać z posiekanym ogórkiem i koperkiem. Dodać łososia i awokado. Wymieszać, na koniec dodać olej rzepakowy. czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Moja Galeria Smaku

Warto przeczytać

Dieta Daniela

Dieta warzywno-owocowa. Bez mięsa, tłuszczu oraz białej mąki. Sposób na pobudzenie swojego organizmu.

Czytaj dalej...

Mity. Dlaczego nie łączyć pomidora z ogórkiem?

Większość ludzi ślepo wierzy w mity gdzieś tam zasłyszane, a nie skupia się nad ich sensem. Postaramy się odpowiedzieć jak to jest z ogórkiem i pomidorem, łączyć czy nie?

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.