Masło klarowane – jak zrobić?

Masło klarowane – jak zrobić?

Masło klarowane – jak zrobić?

Masło klarowane to jeden z lepszych tłuszczów do smażenia i pieczenia, jak również składnik kremów. Nadaje potrawom wyjątkowy, intensywny maślany smak i aromat. Niezbędny w kuchni każdego ketoholika. 😀 Artykuł Masło klarowane – jak zrobić? pochodzi z serwisu Dieta ketogeniczna, Paleo i LowCarb - sposób na zdrowie . czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Modern Cave Girl

Warto przeczytać

Jak zrobić zasmażkę?

Zasmażka jest podstawą wszelkich sosów, zup lub też do szparagów czy fasolki szparagowej. Często się ją stosuje nie tyle by zagęścić jakieś danie ale też by wzbogacić jego smak. Często pojawiają się problemy z zasmażką.

Czytaj dalej...

Magiczne substancje spalające tłuszcz

Jeżeli masz dodatkowe kilogramy w postaci tkanki tłuszczowej i ćwiczysz, a nie możesz ich spalić to może coś jest nie tak w diecie.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.