pieczony sum z masłem czosnkowym
pieczony sum z masłem czosnkowym
sum pieczony z masłem Pieczona sum jest jednym z moich ulubionych dań. A jeżeli smak ryby, po wyjęciu z piekarnika, wzbogacimy czosnkowym masłem to potrawa będzie wprost wyborna. składniki dla trzech osób Filety z suma (800 g) 4 łyżki masła 4 łyżki oliwy 4 ząbki czosnku pieprz, sól cytryna sposób wykonania Filety z suma myjemy, wycieramy papierowym ręcznikiem, kroimy na mniejsze częś... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Miód i pieprz
Autor
stolpen
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
ryby, ryba, czosnkowy
Inne przepisy z Miód i pieprz
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję