Czekoladowe muffiny bez cukru i bez glutenu

Czekoladowe muffiny bez cukru i bez glutenu

Czekoladowe muffiny bez cukru i bez glutenu

Czekoladowe muffin y bez cukru i bez glutenu - przepis   Idealne na pełnowartościowe śniadanie lub deser! Składniki: - 1/2 szklanki mąki ryżowej; - 1/2 szklanki mąki gryczanej; - 2 dojrzałe banany; - 1/3 kostki masła; - 2 czubate łyżki oleju; - 2 czubate łyżki kakao; - 2 jaja ; - dżem 100% z czarnego bzu Łowicz ( propozycja podania na zdjęciu poniżej lub dżemem można nafaszerować nasze smakowite muffiny).   Sposób przygotowania: - jaja wraz z kakao, roztopionym olejem i masłem zmiksuj na gładką mas... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu MintTaste

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.