Piernikowy budyń z tapioki, z pomarańczą i granatem

Piernikowy budyń z tapioki, z pomarańczą i granatem

Piernikowy budyń z tapioki, z pomarańczą i granatem

Przepis na : deser

Znalazłam sposób na idealny zimowy podwieczorek :) Kremowy budyń czekoladowo-piernikowy, przygotowany z delikatnych perełek tapioki, podany z pomarańczą i chrupiącymi pestkami granatu. To jest po prostu przepyszne i znika w tempie ekspresowym :) 3 porcje: 50 g drobnych kuleczek tapioki 500 ml mleczka kokosowego duża łyżka miodu cynamonowego 10 g surowej gorzkiej czekolady łyżeczka dobrej przyprawy do piernika   3 pomarańcze granat Tapiokę zalewamy mleczkiem i odstawiamy na godzinę. Po tym czasie dodajem... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Mienta blog

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.