Lekki warzywny pasztet z bobu. Bardzo dobry jako osobna przekąska lub dodatek do pieczywa. Polecam :) Przepis pochodzi z bloga Gotuję, bo lubię—>KLIK. U mnie z maleńkimi zmianami. 1 kg bobu średnia cukinia 2 marchewki pietruszka por (biała część) 2 cebule 3 ząbki czosnku 4 łyżki oleju rzepakowego łyżeczka majeranku 1/4 łyżeczki cayenne sól i pieprz 2 kopiaste łyżki kaszy manny 3 jajka Bób gotujemy do miękkości (ok. 10 minut), po czym zalewamy go zimną wodą i obieramy. Cukinię pozbawioną gniazd nasien... czytaj dalej...
Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Dieta odmładzająca dr Gayelorda Hausera to dieta przede wszystkim oparta na sokach ze świeżych warzyw oraz owoców.
Czytaj dalej...