Kuskus pachnący aromatycznymi ziołami, soczyste, słodkie morele i dodający pikanterii camembert z pieprzem. To pyszne letnie danie przygotujecie w jedyne 10 minut, więc z powodzeniem nada się na obiad podczas zabieganego dnia, lub jako weekendowy dodatek do dań z grilla. 200 g kaszy kuskus Risana 3 łyżki oliwy pęczek natki pietruszki 3-4 gałązki bazylii (same listki) 8 moreli łyżka oleju z pestek winogron 4 gałązki rozmarynu camembert z pieprzem Kaszę przesypujemy do miski i zalewamy wrzątkiem (o 1 cm ponad poz... czytaj dalej...
Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Dieta odmładzająca dr Gayelorda Hausera to dieta przede wszystkim oparta na sokach ze świeżych warzyw oraz owoców.
Czytaj dalej...