Lato dobrze się jeszcze nie skończyło, a ja z każdej strony czuję już jesienny klimat. To mój ulubiony czas w roku, więc nic dziwnego, że w mojej kuchni zaczynają pojawiać się potrawy takie jak ta. Kolorowy ryż, pieczarki z tymiankiem, pikantne, chrupiące tofu i surówka z marchwi, natki pietruszki i sezamu to naprawdę udane połączenie. Świetnie sprawdzi się także w lunchboxie do pracy. 200 g ryżu 3 kolory Sonko 200 g pieczarek Łyżka masła klarowanego 2 łyżki soku z cytryny świeży tymianek 200 g wędzonego tof... czytaj dalej...
Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Dieta odmładzająca dr Gayelorda Hausera to dieta przede wszystkim oparta na sokach ze świeżych warzyw oraz owoców.
Czytaj dalej...