Tatar wołowy

Tatar wołowy

Tatar wołowy

Klasyk kuchni polskiej, czyli TATAR WOŁOWY koniecznie podawany z surowym jajkiem i grzanką. Pamiętajcie, że dobry tatar to przede wszystkim mięso wysokiej jakości! Składniki: 300 g polędwicy wołowej 1 łyżka oliwy z oliwek 1 żółtko z jajka przepiórczego lub kurzego sól morska pieprz świeżo mielony Do podania: kapary cebula bagietka Przygotowanie: Wołowinę dokładnie myjemy, mielimy lub drobno siekamy. Mięso mieszamy z oliwą z oliwek, doprawiamy solą i pieprzem d... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Menmagazine

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję