Przepis na : obiad
Polędwiczka wieprzowa to długi i cienki kawałek delikatnego mięsa, które po odpowiednim przygotowaniu jest niezwykle soczyste . Można ją smażyć, dusić bądź piec a dobrze zrobiona rozpływa się w ustach i zachwyca smakiem. Im prościej przyrządzona tym smaczniejsza – przynajmniej według mnie. Taka właśnie jest polędwiczka z przepisu poniżej, prosta i mało skomplikowana, z dodatkiem suszonych oraz świeżych ziół a także czosnku. Danie to jest do przygotowania w mniej niż 30 minut a cały proces rozpocząć nal...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Dłuższe stosowanie antybiotyku może spowodować, że dane bakterie po prostu się na niego uodpornią i może dojść do sytuacji, że nie będzie czym już leczyć chorych osób.
Czytaj dalej...