Pieczona polędwiczka wieprzowa

Pieczona polędwiczka wieprzowa

Przepis na : obiad

Polędwiczka wieprzowa to długi i cienki kawałek delikatnego mięsa, które po odpowiednim przygotowaniu jest niezwykle soczyste . Można ją smażyć, dusić bądź piec a dobrze zrobiona rozpływa się w ustach i zachwyca smakiem. Im prościej przyrządzona tym smaczniejsza – przynajmniej według mnie. Taka właśnie jest polędwiczka z przepisu poniżej, prosta i mało skomplikowana, z dodatkiem suszonych oraz świeżych ziół a także czosnku. Danie to jest do przygotowania w mniej niż 30 minut a cały proces rozpocząć nal...

Czytaj dalej na blogu MeCooks

Warto przeczytać

Jak najlepiej dobrać przyprawy do mięsa?

Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.

Czytaj dalej...

Naturalne antybiotyki, które musisz poznać!

Dłuższe stosowanie antybiotyku może spowodować, że dane bakterie po prostu się na niego uodpornią i może dojść do sytuacji, że nie będzie czym już leczyć chorych osób.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.