Przepis na : deser
Pyszne, kruche beziki białkowe , które zrobicie tylko z trzech składników. Do przygotowania bezików potrzebujecie białek z jajek, drobnego cukru oraz szczypty soli. Białka należy dobrze ubić z solą oraz cukrem, po czym za pomocą rękawa cukierniczego wycisnąć małe beziki na blachę do pieczenia. Beziki dzięki swojemu małemu rozmiarowi szybką się pieką i są chrupiące. Już teraz sprawdźcie ten przepis na beziki . Znajdziesz mnie na Instagram: mecooksblog oraz Facebook: MeCooks Bezy Składniki n... czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?
Czytaj dalej...