Beziki

Beziki

Beziki

Przepis na : deser

Pyszne, kruche beziki białkowe , które zrobicie tylko z trzech składników. Do przygotowania bezików potrzebujecie białek z jajek, drobnego cukru oraz szczypty soli. Białka należy dobrze ubić z solą oraz cukrem, po czym za pomocą rękawa cukierniczego wycisnąć małe beziki na blachę do pieczenia. Beziki dzięki swojemu małemu rozmiarowi szybką się pieką i są chrupiące. Już teraz sprawdźcie ten przepis na beziki . Znajdziesz mnie na Instagram:  mecooksblog  oraz Facebook:  MeCooks Bezy Składniki n... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu MeCooks

Warto przeczytać

Jak najlepiej dobrać przyprawy do mięsa?

Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.

Czytaj dalej...

Jak uratować przesoloną zupę?

Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.